Hudoteket har vad du behöver innan och efter förlossningen

Att vara gravid sätter sina spår, inte minst på magen. Det är väldigt vanligt att få bristningar under graviditeten då huden sträcks ut mycket under relativt kort tid. Därför kan det vara bra att göra vad man kan för att minska antalet bristningar samt sudda bort spåren efter de som redan uppstått.

 

Bra hudvård är A och O

När det kommer till bristningar i huden gäller det att åtgärda dem på rätt sätt. Att välja rätt hudvårdsprodukter är en avgörande faktor om man ska lyckas behandla bristningarna eller inte. Hos Hudoteket hittar du bra produkter för dig som är eller har varit gravid då de har många produkter för just bristningar.

För att krämer och oljor mot bristningar ska fungera är det viktigt att de används kontinuerligt. Många kan uppleva att produkterna är verkningslösa och därför slutar använda dem efter ett fåtal gånger, men det tar ett tag innan man ser resultat. Smörj på efter varje dusch och se till att använda upp hela förpackningen under någon månad eller två. Först då kan man se resultaten av produkten.

Om man mot förmodan inte märker någon skillnad på bristningarna av produkterna man köpt kan man alltid använda dem till andra delar av kroppen som behöver smörjas. Det kan fungera lika bra att använda en olja eller kräm enbart som fuktighetsgivare för att slippa känna sig torr, även om produkten inte verkar hjälpa för det den var tänkt för. Alternativt kan man ge bort hudvårdsprodukter som inte fungerar på en själv. I vissa fall kan det vara så att de fungerar bättre på någon annan. Ge hellre bort än att slänga en produkt i soporna.

Kom ihåg att alltid satsa på hudvårdsprodukter av kvalitet när du behöver en speciell typ av hudvård för ett speciellt syfte. Annars finns risk att man bara slänger pengar i sjön. Köp produkter från märken som har några år på nacken eller är kända av andra anledningar för att slippa gå bet.