Sälj guld och få mer pengar till din baby

Det är något alldeles särskilt att vara gravid och vänta barn. Att få ett barn att älska och sköta om. Men barn, även bebisar, kostar pengar. Behöver du en lite extra ekonomisk buffert? Då kan du sälja dina guldsmycken och få mer pengar till din familj.

Sälja guld

Har du guldhalsband och andra föremål liggande i hemmet? Fina smycken som du köpt själv eller fått av personer som du inte längre har kontakt med. Eller smycken som du aldrig använder. Du kan sälja dem och få rejält betalt. Du ska inte sälja smycken som du fått i arv, som din mormors vigselring. Däremot örhängena med en liten diamant som du fick av en före detta partner en gång i tiden. Eller guldberlocken som du köpte i Paris. Förr behövde du gå till en pantbank eller särskild guldaffär när du skulle sälja värdefulla föremål. Idag gör du det lika säkert online. Bäst betalt får du genom att sälja guld och diamanter till Diamantbrev som har tusentals nöjda kunder. De skickar helt gratis hem ett försäkrat brev till dig. Du lägger i dina smycken. Sedan har du pengarna inom 24 timmar.

Utrustning till din baby

När du har mer pengar i plånboken finns det mycket som du kan köpa till din baby. Nya babysaker som barnvagnar, bilbarnstolar och skötbord kan vara riktigt dyra. Antingen använder du guldpengarna till att köpa en ny och fin barnvagn, eller så satsar du på bättre begagnat. Du kan köpa all utrustning på Blocket eller i en second hand-affär. Eftersom utrustningen till små barn bara används under ett par år, kan du lätt hitta saker i riktigt bra skick. Då sparar du in tusenlappar. Det är skönt att komma hem från BB och att allt som babyn behöver redan finns: babysäng, skötbord, barnvagn och en babysitter. Så att du kan koncentrera dig på att sköta om ditt nyfödda underbara barn.